Eerste hulp bij aambeien, elk moment van de dag

Maar liefst 71% van de testgebruikers* vindt ‘m gemakkelijker in gebruik dan andere producten bij aambeien. En dat naast het feit dat hij hygiënischer (84%), verkoelender (77%) en sneller (70%) werkt. Daarmee heeft de nieuwe HemoClin aambeienspray een stevige troef in handen. Het maakt hem namelijk ook uitermate geschikt voor gebruik onderweg, op vakantie, op het werk of zelfs op een feestje. Aambeien belemmeren immers continu, ook wanneer het níet uitkomt.

Onmiddellijk effect, hygiënisch en gemakkelijk in gebruik
Maar liefst 1 op de 2 Nederlanders heeft te maken met aambeien en/of andere anale ongemakken. Met alle jeuk, branderigheid en irritatie van dien. Toch blijkt uit onderzoek dat zo’n 40% van deze mensen zijn klachten niet behandelt. Met name door ontevredenheid over het effect en de hygiëne van in het verleden gebruikte producten. HemoClin aambeienspray verlicht aambeien-verschijnselen als jeuk, branderigheid en irritatie onmiddellijk en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces effectief. Extra voordeel van de HemoClin spray is dat de vloeistof hygiënisch is aan te brengen, zónder de huid aan te raken. Bovendien sprayt hij vanuit alle hoeken, ook wanneer hij schuin of op de kop wordt gehouden.

Niet tevreden? Geld terug!
Tot en met 31 maart 2011 geldt namelijk een niet-tevreden-geld-terug actie op de spray, wat betekent dat de consument het aankoopbedrag terugkrijgt indien het product niet bevalt. Inhoud HemoClin aambeienspray: 35 ml (goed voor circa 75 doseringen). Prijs: € 9,95.

De spray is vanaf begin juni 2010 verkrijgbaar bij drogist, apotheek en via www.hemoclin.nl.

Plaats een reactie