Een optimale relatie begint bij jezelf

Wat is er nodig om openheid, vertrouwen en verbinding tussen jou en de ander te realiseren? In hun nieuwe boek 100% Puur Jij dagen Judith Webber en Pauline Sibbel de lezer spelenderwijs uit dieperliggende wensen en verlangens helder te krijgen. Om altijd en bij iedereen puur jezelf te kunnen zijn.

Judith Webber spreekt over Puur ondernemerschap

Op inspirerende en openhartige wijze nodigen ze je uit om de belangrijkste en meest intieme relatie aan te gaan: die met jezelf! Want 100% jij is de basis voor duurzame relaties met ieder ander, zowel in business als privé.

Puur
“Veel mensen missen een wezenlijk element in hun werk en zelfs hun leven: vrijheid,” aldus co-auteur Judith Webber. Dit boek legt uit hoe je ten volle die vrijheid kunt omarmen. Zowel privé als op je werk. Webber: “Zo zijn we als mens bedoeld. Alles wat ons tegenhoudt zit tussen onze oren en kunnen we dus ook zelf oplossen. Hoe Pauline en ik dat zijn aangegaan in ons leven inspireert om ook zelf dit pad te volgen.”

100 procent puur jij, altijd en bij iedereen

Excelleren
Judith Webber schreef dit boek samen met Pauline Sibbel: “Het is mijn vak om het maximale uit mensen te halen en hen te leren excelleren. Het boek belicht een tipje van de sluier over deze nieuwe manier van leren. Het optimale uit jezelf en anderen halen. Jezelf als mens professionaliseren op basis van eigen wijsheid, eigen waarde(n), eigen kracht en innerlijke drijfveren. Om 100% jezelf en authentiek te kunnen zijn.”

Humberto Tan
Humberto zei over dit boek: “Bij de titel moet ik meteen denken aan een uitspraak van Cruijff: simpel is niet makkelijk, maar het is wel de toekomst. Zo simpel als 100% puur jij ook klinkt, het kan buitengewoon ingewikkeld zijn om alle consequenties van jezelf zijn te aanvaarden. Daar weet ik alles van!”

Boeklancering
Zaterdag 20 april 2013 lanceren Judith en Pauline in het Comedy Theater dit nieuwe boek. Waarbij presentator Bart Bosch het eerste exemplaar in ontvangst neem. Zijn reactie na het lezen van de digitale versie: “Dit boek is als een bijbel, hier staat in zoals we als mensen bedoeld zijn: 100% puur! Na het lezen van dit boek, was mijn eerste gedachte: was ik hier maar eerder aan begonnen.”

Plaats een reactie