‘Een mooi leven met MS’

Een leven met Multiple Sclerose (MS) bestaat niet alleen uit medicatieplannen en zware tijden, het kent ook prachtige momenten.

UniteMS Facebook

UniteMS heeft zich om die reden aangesloten bij de fotowedstrijd georganiseerd door het Nationaal MS Fonds, waarvoor MS patiënten gevraagd zijn voor 1 november hun meest positieve foto binnen het thema ‘Een mooi leven met MS’ in te sturen.

De 10 sterkste en mooiste fotoverhalen worden op 17 november 2013 tijdens de Nationale MS Dag in Arnhem tentoongesteld. De winnaar van deze unieke fotowedstrijd wordt die dag om 12.00 uur bekend gemaakt door de beroemde fotograaf Govert de Roos.

Govert de RoosGovert de Roos

Ook streeft het Nationaal MS Fonds ernaar om samen met Merck Serono deze dag het UniteMS Facebook platform te lanceren. Via de UniteMS platformen worden niet alleen de fotoverhalen extra zichtbaar gemaakt, maar kunnen patiënten nog makkelijker met elkaar in contact komen om ervaringen te delen, vragen te stellen en samen een leven met MS positief in te delen.

Het belooft een mooie dag te worden waarbij de wereld door de ogen van MS patiënten letterlijk en figuurlijk op prachtige wijze in beeld wordt gebracht!

Meer informatie
Nationale MS Dag
http://www.nationaalmsfonds.nl
http://www.unitems.nl
Hotel- en Congrescentrum Papendal

Plaats een reactie