Een leven zonder angst

Veel mensen hebben een negatief zelfbeeld, een minderwaardig gevoel, veel onrust in hun hoofd of gevoelens van onzekerheid. Het is bewezen dat het leven met stress slecht is voor de gezondheid en invloed heeft op ons dagelijks functioneren. Met het zelfhulpboek C.L.A.I.M. een leven zonder angst biedt angst- en stressexpert René Arns praktische handvatten om dit te bestrijden. De lezer krijgt inzicht hoe het angst-mechanisme precies werkt, leert in vijf stappen hoe zich van angst en stress te bevrijden en werkt aan het veranderen van het zelfbeeld.

Zelfhulp
Het laagdrempelige zelfhulpboek is voor iedereen die op welke manier dan ook last heeft van stress of angst in zijn of haar leven, en daar inzicht in wil krijgen of zich er zelfs van wil bevrijden. Het boek is overzichtelijk opgebouwd uit drie delen, waarbij het tweede deel bestaat uit praktische oefeningen die zonder veel moeite toepasbaar zijn.

René Arns
René Arns, angst- en stressexpert.

Stressgerelateerde klachten
René Arns:“Er zijn veel aandoeningen die een duidelijke relatie hebben met stress en angst zoals overspannenheid, depressie of burn-out. Het is toch vreemd dat er afgelopen jaar meer dan 100.000 mensen jonger dan 35 jaar thuis zaten met stressgerelateerde klachten, waaronder een burn-out. Ik heb afgelopen jaren een aantal technieken en methodes ontdekt die zeer effectief bleken in het verminderen, dan wel geheel wegnemen van angst en stress. Bovendien waren ze ook nog eens heel simpel te leren. Ik heb deze technieken en methodes samengebracht in een gestructureerd stappenplan en opgenomen in mijn boek”.

Heldere aanpak
Het eerste deel van het boek geeft inzicht in het hoe en waarom van angst en stress. Wat is de invloed van angst op iemands kracht en welke rol speelt deze in het leven van de lezer. Deel twee is een methode om bevrijd te worden van deze angst en stress. Een onderdeel daarvan is C.L.A.I.M., de integrale vijf-stappen aanpak om angst via lichaam en geest te verminderen. Het laatste deel van het boek helpt de lezer zijn of haar zelfbeeld te veranderen.

Voorwoord ‘The Iceman’ Wim Hof
Het voorwoord van het zelfhulpboek is geschreven door ‘The Iceman’ Wim Hof. Hij legt uit: “Het onderwerp angst en het overwinnen daarvan is het grote thema van alles wat ik doe en waar ik voor sta. Angst laat je de grenzen voelen die verlegd kunnen worden. Het is de gids van het leven die je voorbij negatieve denkbeelden brengt naar pure beleving. Maar het is je recht gelukkig, gezond en krachtig te zijn. Het is ook je plicht, dus kijk naar binnen. Het boek van René Arns maakt je bewust van je innerlijke proces dat de basis vormt voor het ‘niet-kunnen’ als gevolg van je angsten. Het proces wordt helder ontrafelt en geeft je zo nieuwe inzichten”.

Over René Arns
René Arns (1954) is een voormalig jachtvlieger van de luchtmacht, die na een carrière van 37 jaar in 2009 als kolonel met eervol ontslag is gegaan. Hij helpt nu mensen in zijn praktijk in Den Haag om zich te bevrijden van hun angst en stress, zodat zij hun potentieel kunnen gaan benutten. Als specialist in angst- en stressproblematiek heeft hij al duizenden sessies met cliënten op zijn conto en werkt hij volgens de systematiek die hij beschreven heeft in het boek ‘C.L.A.I.M een leven zonder angst’. Voor meer informatie over René en zijn praktijk: www.renearns.nl of www.dekloplossing.nl.

Het boek is vanaf vrijdag 18 december 2015 te koop of te bestellen bij alle (online) boekhandels.

CLAIM een leven zonder angst

Plaats een reactie