Edwin Velzel vertrekt als bestuursvoorzitter Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT)

Edwin Velzel heeft in overleg met de Raad van Commissarissen besloten zijn functie als Voorzitter van de Raad van Bestuur van verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT) te beëindigen. Velzel heeft 10 jaar met succes en plezier leiding gegeven aan Univé-VGZ-IZA-Trias. Velzel wil zich weer volledig toeleggen op de inhoud van het vakgebied en start daartoe een eigen adviesbureau, dat zich richt op de verzekeringssector en de gezondheidszorg. Hij wil daarmee onder meer een actieve bijdrage leveren aan het helpen realiseren van veranderingen en verbeteringen in de zorg. De Raad van Commissarissen heeft Martin Duvivier benoemd als zijn opvolger per 19 maart 2010.

Martin Duvivier (52) is sinds 2008 lid van de Raad van Bestuur van UVIT. Hij hield zich daar bezig met de aandachtsgebieden Onderlingen, Distributie, het domein Schade en de marktunits MKB en Particulier. Duvivier was daarvoor onder meer werkzaam als directievoorzitter en CEO van ABN AMRO verzekeringen en bekleedde eerder functies bij onder meer Centraal Beheer, UAP Nieuw Rotterdam en Levob.

Vanaf 19 maart 2010 ziet de samenstelling van de Raad van Bestuur van UVIT er nu als volgt uit: Martin Duvivier (Voorzitter), Rob Hillebrand, Maurice Oostendorp en Martin Bontje.

1 gedachte over “Edwin Velzel vertrekt als bestuursvoorzitter Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT)”

  1. ik eb een minimauitkering. Ik kom ider jaar aan mijn eigen risico. Bi sommige andere verzekeraars geven ze wel de mogelijkheid om per maand vooruit te betalen. waarom kan dat bij jullie niet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie