Echte Mannenbeurs 15-18 september 2011 in Utrecht

Eindelijk is er nu ook een lifestyle en entertainment evenement speciaal voor mannen: de Echte Mannenbeurs. Van donderdag 15 september t/m zondag 18 september wordt voor het eerst de Echte Mannenbeurs georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. De organisatie van de Echte Mannenbeurs verwacht zo’n 50.000 mannen.

Het leukste Mannenevent van Nederland
De Echte Mannenbeurs brengt alles wat de hedendaagse man interesseert samen: Wheels & Powertools, Media & MENtertainment, Games & Gadgets, Sport & Vrije Tijd en Lifestyle & Carrière en natuurlijk, voor de inwendige man, Food, drinks & bier!

De Echte Mannenbeurs wordt het leukste Mannenevent van Nederland met tal van workshops, optredens, wedstrijden en competities.

De Echte Mannenbeurs Goodiebag
De Echte Mannenbeurs biedt een hele dag entertainment voor Echte Mannen maar biedt mannen tevens de gelegenheid om, voorafgaand aan het event, hun ticket terug te verdienen in de vorm van goodies via de exclusieve goodiebag op de Echte Mannenbeurs website!

De Echte Mannenbeurs heeft als ondersteunende partners Radio 538, RTL7, Playboy, Panorama, NuSport, Truckstar, Formule1, Moto73, JahZo, Webslice, Vakantieveilingen.nl en Spare Rib Express.

Kijk voor meer informatie op www.echtemannenbeurs.nl. Kaartverkoop start binnenkort!

Plaats een reactie