Echte mannen gezocht voor Echte Man Verkiezing 2011

Van donderdag 15 september t/m zondag 18 september 2011 zal, tijdens de Echte Mannenbeurs, in Jaarbeurs Utrecht de “Echte Man 2011′′ worden gekozen. Inschrijvingen zijn nu geopend.

De Echte Mannenbeurs is op zoek naar Echte Mannen. Mannen die geblinddoekt kunnen proeven welk bier ze voor zich hebben. Mannen die zich staande weten te houden in een wakeboard bassin. Mannen die een stormbaan in enkele seconden nemen. Mannen die geen enkele armworstel wedstrijd verliezen. Mannen die een master-chef op de BBQ zijn. Mannen die binnen 30 seconden een band kunnen verwisselen.

De Echte Mannenbeurs is opgebouwd rond diverse plantsoenen waar mannen actief bezig kunnen zijn met o.a. sport, food, autoʼs en entertainment. In elk van deze belevenisplantsoenen ligt een uitdaging voor de deelnemers van de Echte Man 2011.

Mannen die de uitdaging aandurven kunnen zich voor “Echte Man 2011” inschrijven op www.echtemannenbeurs.nl. De 12 mannen met de meeste stemmen krijgen de gelegenheid om zich te bewijzen tijdens het leukste mannenevent van Nederland in september!

De winnaar krijgt niet alleen de titel “Echte Man 2011” maar wint ook nog eens een Spare Rib Express XXXXL menu voor maar liefst 25 mannen!

Om het de mannen in Nederland nog makkelijker te maken zijn vanaf vandaag tickets voor de Echte Mannenbeurs niet alleen te koop via de website en RTLtickets, maar ook in de winkels van Free Record Shop.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop www.echtemannenbeurs.nl.

Plaats een reactie