Dunste beeld babyfoon ter wereld

Luvion lanceert de innovatieve digitale beeldbabyfoon `Luvion Grand Elite’. Deze hagelwitte babyfoon met 3,5 inch LCD kleurenmonitor heeft het uiterlijk van een Ipod en is met 16mm de dunste babyfoon ter wereld.

De digitale Wi-Fi technologie zorgt voor een storingsvrij bereik tot maar liefst 300 meter in open veld. Uniek is de mogelijkheid een Micro-SD card in de monitor te plaatsen en zodoende de baby te kunnen filmen.

Luvion Grand Elite

Kindje filmen
Veel ouders zien hun baby de leukste capriolen uithalen als de baby zich onbespied voelt. Met de nieuwe Luvion is het mogelijk middels één druk op de knop de baby te filmen. Bovendien kan er op in te stellen tijden gefilmd worden, dag én nacht. Er kunnen tot 4 verschillende camera’s op de Luvion Grand Elite aangesloten worden. De nieuwste specificaties van de Grand Elite omvatten onder andere een digitale zoomfunctie, temperatuurmeter, terugspreek functie en slaapliedjes.

Eigenschappen
De Luvion Grand Elite met LCD scherm (30fps-frames per second) geeft een zeer helder, haarscherp en stabiel beeld. Door de bijgeleverde draadloze camera met infrarood LED’s is het ook mogelijk de baby in het donker uitstekend te zien. Het 3,5 inch (8,9 cm) LCD kleurenscherm zorgt gedurende de dag en nacht voor perfect beeld. De aanwezige VOX functie zorgt ervoor dat de babyfoon “aanspringt” zodra de baby geluid maakt. De ingebouwde Li-on batterij in de babyfoonmonitor is krachtig en gemakkelijk op te laden met de bijgeleverde oplader of door de babyfoon eenvoudig in het docking station te plaatsen. De monitor is door zijn formaat gemakkelijk mee te nemen zodat de baby in en rondom het huis altijd te zien en te horen is.

Digitale beeld babyfoons en stormachtige ontwikkelingen
Minder dan 2 jaar geleden was het een grote uitdaging van de hedendaagse ouder om een storingsvrije babyfoon te vinden. Met name door draadloos internet was dit vaak lastig. De nieuwe generatie beeldbabyfoons zijn digitaal en 100% storingsvrij. De vraag naar beeld babyfoons is daardoor sterk gegroeid, het aantal merken dat zich mengt in deze productgroep groeit gestaag. Luvion, de trendsetter op het gebied van beeldbabyfoons, is in marktleider in het premium segment.

Over de fabrikant
Luvion Premium Babyproducts is een 100% Nederlands bedrijf en 100% Dutch Design. Luvion legt de focus op trendy babyproducten met een bijzonder design en een hoge kwaliteit. Luvion maakt de laatste jaren een stormachtige groei door. Luvion babyproducten zijn nu in 15 landen verkrijgbaar.

Meer informatie: www.luvion.nl

Plaats een reactie