Duizenden tompoucen voor bewoners verzorgingshuizen

0
943

Op zaterdag 28 april 2012 gaan medewerkers van Nationale-Nederlanden bij verschillende bejaarden- verzorgings- en verpleeghuizen in Nederland oranje tompoucen uitdelen. Daarmee willen de medewerkers van de verzekeraar de bewoners een hele fijne Koninginnedag toewensen. In totaal worden ruim 70.000 oranje tompoucen uitgedeeld.

In het hele land zullen enkele honderden medewerkers van Nationale-Nederlanden zaterdag op pad gaan om de bewoners van verzorgingshuizen in hun eigen woonplaats of regio blij te maken met een heerlijke oranje tompouce.

Zo worden er gebakjes gebracht bij instellingen in onder andere Den Haag, Delft, Zoetermeer, Zandvoort, Zaandam, Rotterdam, Vlaardingen, Dordrecht, Spijkenisse, Amsterdam, Utrecht, Maarssen en tientallen andere plaatsen.

Net als Nationale-Nederlanden, is ook een tompouce iets typisch Nederlands. Het bekende gebakje bestaat uit gebakken bladerdeegplakken gevuld met banketbakkersroom gedecoreerd met gekleurde fond. Rond Koninginnedag kleurt ook het glazuur oranje.

De collega’s van Nationale-Nederlanden zetten zich graag in voor onze samenleving. Deze actie is niet het enige dat zij doen. Veel medewerkers zetten zich in voor Make-A-Wish Nederland, als leeshulp voor kinderen van de lagere school, door het geven van sollicitatietrainingen aan vmbo-leerlingen of als vrijwilliger bij diverse verenigingen en stichtingen.