Distrivers serveert ‘het beste Menu van de Zorg’ aan Ariënsstaete

Bewoners van zorgcentrum Ariënsstaete in Enschede genieten 20 september 2011 van ‘het beste Menu van de Zorg’. Het diner wordt deze dag verzorgd door Distrivers, voedingsmiddelenleverancier en maaltijdspecialist aan zorginstellingen. Simone Mulderink, teamleider Hoteldiensten Ariënsstaete van AriënsZorgpalet won deze prijs met het invullen van gezondheidstest tijdens de Zorgtotaal beurs.

Gezondheidstest
Tijdens de Zorgtotaal beurs die eind maart 2011 in Utrecht werd gehouden was Simone Mulderink één van de gelukkige winnaars op de beurstand van Distrivers. Zij deed mee aan de gezondheidstest waarbij vragen over de kracht van voeding werden gesteld. Deze test was ter promotie van het nieuwe concept ‘de Kracht van Voeding’. Hiermee kunnen medewerkers van zorginstellingen het best passende menu afstemmen op de specifieke zorgbehoeften van de cliënt.

‘Het beste Menu van de Zorg’
Distrivers organiseerde tegelijkertijd de landelijke kookwedstrijd ‘het beste Menu van de Zorg’, een wedstrijd waarbij koks van zorginstellingen strijden voor deze titel. Het winnende menu wordt een jaar lang opgenomen in het assortiment van Distrivers. Het menu, bedacht door het Elkerliek ziekenhuis uit Helmond, bestaat als voorgerecht uit wortel-pompoensoep met knoflookcrème. Het hoofdgerecht is op de huid gebakken kabeljauwfilet met een ratatouille van paprika en ui, geroosterde lenteui begeleid met een tomatensaus en aardappelpuree met kaas. Als dessert wordt luchtige kwarkflip met stukjes chocolade en mandarijn geserveerd.

Ariënsstaete, dat gevestigd is in Enschede, is een hedendaags multifuntioneel zorgcentrum van AriënsZorgpalet, met 160 verzorgingstehuisappartementen en 50 appartementen voor zelfstandig wonende ouderen. Distrivers versiert op 20 september 2011 het restaurant en serveert ‘het beste Menu van de Zorg’ aan de bewoners van Ariënsstaete.

Plaats een reactie