Digitaal besteld, aan bed bezorgd

Het Erasmus MC is een service gestart waarbij mensen online een wenskaart kunnen uitkiezen en laten bezorgen aan patiënten. De bestel- en bezorgdienst is meer dan een attente service. Wie een kaartje stuurt, ondersteunt tegelijk een goed doel in het Erasmus MC.

Persoonlijk
Mensen die aan familie of bekenden in het Erasmus MC een kaartje willen sturen, kunnen dit sinds kort online regelen. De verzender kan via de website van het Erasmus MC een ontwerp selecteren en een persoonlijke boodschap toevoegen. Kaarten die op werkdagen voor 13.00 uur worden besteld, worden de volgende dag bezorgd. Als de patiënt alweer uit het ziekenhuis is ontslagen, zorgt het Erasmus MC ervoor dat het kaartje wordt doorgestuurd naar het huisadres.

Ten goede
Het versturen van een wenskaart kost € 2,50. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de vriendenfondsen van het Erasmus MC. Wim Waninge, development director van het Erasmus MC Vriendenfonds, licht toe: “Wij ondersteunen goede zorg, wetenschappelijk onderzoek en jong talent. In 2009 hebben we ons onder meer ingezet voor het op te richten Dementiecentrum. Ook hebben we een bijdrage geleverd aan onderzoek naar de oorzaken van de ziekte van Parkinson, en het verbeteren van de behandelingsmethode door middel van hyperthermie.”

Plaats een reactie