Iedereen kan dierverzorger worden in Safaripark Beekse Bergen

Wie heeft er nou nooit eens van gedroomd later dierverzorger te worden? In Safaripark Beekse Bergen kan deze droom vanaf 1 maart voor één of twee dagen werkelijkheid worden. Het Afrikaanse wildlife park introduceert een nieuw uniek arrangement, waarbij deelnemers een kijkje ‘backstage’ krijgen in het park en onder begeleiding leren hoe het is om zo’n dierverzorger te zijn. Er is een arrangement voor volwassenen en een variant voor kinderen.

Voor wie een middagje karten of paintballen niet meer uniek genoeg is als vrijgezellendag of bijzonder uitstapje, biedt Safaripark Beekse Bergen de uitkomst. Tijdens het nieuwe arrangement ‘Dierverzorger’ krijgt de hele groep, onder begeleiding van een echte dierverzorger, een uniek kijkje achter de safarischermen. De groep krijgt van rangers tekst en uitleg over het vak van dierverzorger, helpen diervoeding bereiden in de voederkeuken en mogen het daarna natuurlijk voorschotelen aan de dieren. Het is voor het eerst dat het safaripark de ‘backstagedeuren’ openzet voor het grote publiek.

Dierverzorgings-certificaat
Het nieuwe arrangement is te reserveren van maart tot en met oktober voor kinderen en van april tot en met oktober voor volwassenen en groepen volwassenen vanaf € 69 per persoon. Voor volwassenen bestaat er zowel een eendaagse als tweedaagse variant, met overnachting in het tentenkamp middenin het park. Lunch en consumpties zijn inbegrepen. Aan het einde krijgt elke deelnemer een aandenken en een dierverzorgings-certificaat van Safaripark Beekse Bergen. Als bewijs van een droom die een beetje is uitgekomen. Meer info is te vinden op www.beeksebergen.nl, reserveren kan via 0900-0200 (€ 0,20 p.m.).

Foto: Panthera Multimedia

Plaats een reactie