Dialysecentrum Ravenstein opent haar deuren

Op woensdag 8 juni 2011 vindt de officiële opening plaats van het dialysecentrum Ravenstein. Het centrum is een unieke samenwerking tussen het Jeroen Bosch ziekenhuis, ziekenhuis Bernhoven, de maatschappen Interne Geneeskunde van beide ziekenhuizen en Omale BV.

Het dialysecentrum maakt het mogelijk om te dialyseren in een huiselijke sfeer, buiten de muren van het ziekenhuis. Dialyseren in Ravenstein staat voor dialyseren in een comfortabele, rustige omgeving gecombineerd met deskundige zorg.

Programma
Woensdag 8 juni is de officiële opening voor genodigden. Op zaterdag 11 juni is van 10 uur tot 13 uur Open Huis voor patiënten, omwonenden, medewerkers en geïnteresseerden. De koffie en thee staan klaar en het dialyseteam presenteert met trots het pand en de mogelijkheden van dialyse.

Missie
Onze missie is om uitstekende zorg te verlenen. Dit betekent dat wij werken met de modernste apparatuur en dat wij onze werkwijze in protocollen hebben vastgelegd. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse federatie van Nefrologie.

Er zijn tevens ontspanningsmogelijkheden om de dialyse in deze nieuwe omgeving zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

We werken met een ervaren team van artsen, die eveneens werkzaam zijn in het Jeroen Bosch Ziekenhuis of ziekenhuis Bernhoven. De gespecialiseerde dialyseverpleegkundigen en ander personeel zijn getraind om de patiënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Plaats een reactie