Deadline voor aanmelding Univé Paludanus Prijs nadert

Instellingen of organisaties die een zichtbare bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van de zorg, hebben nog ruim een week de tijd hun project in te schrijven voor de Univé Paludanus Prijs 2011. Daarmee maken ze kans op een geldprijs van 10.000 euro, een onderscheiding en een film over het project. De inschrijftermijn sluit op vrijdag 5 augustus 2011.

10.000 euro voor project dat bijdraagt aan verbetering kwaliteit in zorg

De Univé Paludanus Prijs beloont projecten in de zorg die eraan bijdragen dat patiënten en cliënten zélf een duidelijke kwaliteitsverbetering ervaren. Zorgverzekeraar Univé wil met de Univé Paludanus Prijs dergelijke projecten in de schijnwerpers zetten, zodat ze ook door andere instellingen overgenomen kunnen worden. De onafhankelijke jury van de Paludanus Prijs staat onder leiding van Tweede Kamerlid Pia Dijkstra.

Inschrijving voor de Univé Paludanus Prijs staat in principe open voor personen en organisaties uit de hele breedte van het zorgveld, en is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 5 augustus, via het deelnameformulier op www.unive.nl/paludanusprijs. Hier zijn ook de voorwaarden te vinden. De feestelijke prijsuitreiking is op dinsdag 6 december 2011 op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Het is dit jaar de dertiende keer dat de Univé Paludanus Prijs wordt uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder meer de GGZ Noord-Holland-Noord met een project dat erop is gericht patiënten met een psychiatrische stoornis zoveel mogelijk in de eigen woonomgeving te behandelen, De Jutters met Grip op je Dip Online, een anonieme internetcursus voor jongeren met depressieve klachten, en Maastricht Universitair Medisch Centrum met de Cardiostick waarop hartpatiënten hun medische gegevens kunnen bewaren.

Plaats een reactie