De wind fluisterde vandaag je naam

Marion Middendorp schrijft herkenbare gedichten over de liefde in al zijn facetten, van voorzichtige ontluikingen tot oorverdovende stiltes.

Droom mee, herinner, voel, ervaar, verwonder of droog met deze woorden je tranen. Want je bent niet alleen in deze zoektocht naar liefde en iedere zoektocht kent zijn eigen hindernissen, maar kent ook zijn mooier dan mooiste momenten.

Een boek om zelf te lezen, cadeau te doen of een gedicht uit te halen en te sturen naar jouw grote (stille) liefde, als kleine prikkeling van hart en ziel…

Een van de gedichten:

De wind fluisterde vandaag je naam
als een zachte streling in mijn oor
Ik dacht nog dat ik mij vergiste,
maar daar was het toch te duidelijk voor…

Lichtelijk verward liep ik weer verder
duidelijk van mijn stuk gebracht
want in mijn hoofd die ene zin:
‘Sprak de wind, wat ik zelf al dacht?’

De wind ging echter snel weer liggen
maar in mijn hoofd werd het niet meer stil
door dat zuchtje was een storm geboren
die nu niet bedaren wil…

Marion Middendorp
‘Ik ben geboren in de zomer van 1967 in Den haag en inmiddels moeder van twee kinderen. De zoektocht naar ware liefde is voor mij geen duidelijke weg. Soms loopt er iemand met mij mee, soms loop ik een tijdje alleen. Liefde blijft een inspiratiebron voor mij, zowel de smeltende en zinderende liefde als de pijnlijke en confronterende liefde.’

Boekgegevens
Titel: Van zoet naar zout
Auteur: Marion Middendorp
Aantal pagina’s: 112
Uitvoering: Paperback 12,5 x 20 cm
ISBN: 978 94 6206 284 9
Prijs: € 15,95
Uitgeverij: Boekscout.nl

Plaats een reactie