De voordelen van het huren van een traplift

Moeite om de trap op te komen? Wat de reden ook is, een traplift kan de oplossing bieden. Een traplift is een eenpersoonslift die aan elke bestaande trap in huis kan worden gemonteerd. De enige voorwaarde is dat het een stevige trap is van minimaal 70 cm breed. Ook aan een draaiende trap of een trap met meerdere bochten kan een traplift worden gemonteerd.

Traplift

De traplift bestaat uit een stoel voor één persoon en een rail. De stoel betreft een universele stoel waardoor deze kan worden gebruikt door meer dan één persoon in huis. Voor slechtzienden of mensen met een rolstoel is het ook mogelijk gebruik te maken van een traplift. Deze zal een aantal speciale kenmerken hebben. Een traplift voor in huis huren in plaats van kopen biedt vele voordelen.

traplift huren

Voordelen van het huren van een traplift

Het huren van een traplift voor in huis is de ideale uitkomst wanneer de persoon tijdelijk niet in staat is om op eigen kracht naar boven te gaan. Ook op het moment dat niet het volledige bedrag voor het kopen van een traplift beschikbaar is, is het huren van een traplift de redding. Een traplift huren bij Handicare is hier bij een interessante optie.

Een ander voordeel is het feit dat er geen onverwachte kosten zullen zijn aan het onderhoud van de traplift. Het maandelijks bedrag wat voor de huur van de traplift wordt betaald, is inclusief alle onderhoudservices.

Naast het feit dat er geen onverwachte kosten zijn, zijn er ook nooit zorgen dat de traplift niet werkt. Op het moment dat de traplift wordt gehuurd, wordt deze gehuurd met garantie. Dit betekent dat wanneer de traplift onverhoopt toch stuk gaat, het een kwestie is van één belletje. Binnen afzienbare tijd zal er iemand op de stoep staan om de traplift te repareren.

Om ervoor te zorgen dat er altijd de juiste hulp geboden kan worden, worden de services 24 uur per dag en 7 dagen per week aangeboden. Zodoende zal er nooit veel tijd verstrijken, voordat de lift weer werkt.

Als laatste is een spoedplaatsing ook een mogelijkheid wanneer er gekozen wordt voor het huren van een traplift. Ook dit is met slechts één belletje te regelen.

Wanneer de traplift in huis overbodig is geworden, dan wel door verbetering van de gezondheid of door verhuizing, wordt deze zonder extra kosten weer opgehaald.

Kortom, de keuze voor het huren van een traplift heeft vele voordelen.

Plaats een reactie