De Nationale Gezondheidsbeurs van 21 t/m 23 januari 2011

De grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Van 21 tot en met 23 januari 2011 is het weer tijd voor De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Een beurs voor jong en oud. Over gezondheid en gezond leven. Met vier overzichtelijke pijlers: Medisch, Eten & Drinken, Sport & Wellness en Verzorging. Informatief, leerzaam en leuk!

Nederlanders vinden in grote meerderheid hun gezondheid van groot belang. Vier op de vijf beschouwen hun gezondheid als heel belangrijk voor de kwaliteit van hun leven. Voor deze 80% van de bevolking is de Nationale Gezondheidsbeurs. In vier overzichtelijke zones kan de beursbezoeker zijn licht op doen over hoe je je gezondheid kan verbeteren of op een gezonde manier kan leven.

Interactief
De vierde editie van deze in belangstelling groeiende beurs, heeft ook dit jaar iedereen weer veel te bieden. Ronald Holman, beursmanager van organisator Expo Communications: “Er is een grote behoefte aan deze beurs. Ieder jaar zien we de bezoekersaantallen stijgen en zijn onze bezoekers unaniem zeer tevreden over de beurs. Er is veel te doen, bijvoorbeeld de gratis metingen, tests en check-ups, zoals een hersenmeting, migrainetest, bloeddrukmeting, stresstest en darmgezondheidstest. Het is een positieve beurs met een interactief karakter.”

Medische gezondheidsvragen
Daarnaast vindt de bezoeker de informatie die hij zoekt. Hier wordt de geïnteresseerde op de hoogte gesteld van nieuwe technologie en inzichten op onder andere Medisch gebied. Kun je bijziendheid genezen? Kun je belangrijke aandoeningen vroegtijdig opsporen of zelfs voorkomen? Wat kun je doen aan eetstoornis en wat is het verschil tussen hyper en hypo? Al deze en nog veel meer vragen worden tijdens de beurs beantwoord bij de verschillende stands, workshops of bij de speciale paviljoens.

Paviljoens
Binnen de aandachtsgebieden Medisch, Eten & Drinken, Sport & Welness en Verzorging zijn er verschillende paviljoens zoals het Rug-, Oog-, Oor- , Huid-, Voeten- en Voedingspaviljoen. Hierbij wordt samengewerkt met vele gezondheidsverenigingen en stichtingen zoals onder andere de Nederlandse Vereniging van Optometristen, Provoet, Diëtisten Coöperatie Nederland en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Korting!
Kaarten kosten € 12,50 per persoon, maar zijn ook met korting van € 3,50 online verkrijgbaar. De Nationale Gezondheidsbeurs is geopend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 januari 2011 van 10.00 tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht.
Meer weten of online uw kaart bestellen?

Kijk op www.denationalegezondheidsbeurs.nl.

Plaats een reactie