De leiders van de toekomst zijn bekend

De finalisten van Lof Next Role Model 2011 zijn bekend. 12 mannen en vrouwen, die stuk voor stuk op inspirerende wijze werk en gezin weten te combineren en daarbij een voorbeeld zijn voor anderen.

Er spreekt lef, daadkracht en passie uit al deze mannen en vrouwen. Met de Lof Next Role Model verkiezing is Lof op zoek gegaan de leider (m/v) van de toekomst: vrouwen en mannen die een inspiratiebron zijn voor anderen en persoonlijk leiderschap laten zien.

Elke finalist inspireert op zijn of haar eigen wijze. Zoals Janneke Wittekoek, een bevlogen cardiologe, met 200% inzet voor het vrouwenhart; Frenk Bijl, die op 40 jarige leeftijd een switch maakt en het bedrijfsleven verruilt voor een functie van leraar; Kathelijne Swaak, die een school in Zambia heeft opgezet; Heleen Cocu, die naast haar drukke baan top- roeisters coacht, enz. Er spreekt lef, daadkracht en passie uit al deze mannen en vrouwen.

Leider (m/v) van de toekomst
Dit zijn alle 8 vrouwen en mannen die een inspiratiebron zijn voor hun collega’s en persoonlijk leiderschap laten zien: Kathelijne Swaak (ABN AMRO), Tim Verstegen (Essent), Anouk van Meerveld Rietdijk (PwC), Erik van den Akker (IBM), Pien Oosterman (ING), Suzanne van Egmond (Philips), Janneke Spannenburg (PepsiCo) en Aleida Bolding. Daarnaast zijn er 4 finalisten voor de Publieksprijs uitgekozen. Dit zijn Frenk Bijl (leraar), Heleen Cocu (werkzaam bij Haygroup en bestuurslid KNRB, Janneke Wittekoek (cardiologe) en Nicolette Loonen (manager bij KPMG). Op www.lofnextrolemodel.nl zijn de uitgebreide profielen van alle finalisten te bekijken.

Uitreiking
Op 27 mei vindt de uitreiking plaats in het Dialogues House van ABN AMRO te Amsterdam. De finalisten van de bedrijfsverkiezingen presenteren zich in een drie minuten pitch aan een vakjury. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt: Lof Next Role Model 2011. De prijzen omvatten een opleidingsbudget bij de Baak ter waarde van 8.000,- euro, een luxe weekend weg met een Jaguar XK cabrio en een Driest van Zijtvelt laptop tas.

De jury van de Lof Next Role Model verkiezing 2011
Jeroen Smit (voorzitter), onderzoekjournalist en presentator; Pauline van der Meer Mohr, voorzitter CvB, Erasmus universiteit Rotterdam; Ralf Knegtmans, managing partner en mede-eigenaar De Vroedt & Thierry; Caroline Princen, lid RvA van ABN AMRO; Jim Stolze, organisator TedX Amsterdam en auteur; Esther Kwaks, bedrijfskundig adviseur; Frank Heemskerk, lid Raad van Bestuur Royal Haskoning; Jolanda Holwerda, directeur Lof Media.

Lof Media is het crossmediale platform voor een nieuwe generatie werkende ouders die carrière & gezin wil combineren. In samenwerking met overheid en politiek streeft Lof ernaar deze combinatie vanzelfsprekend te maken. Lof Media organiseert de Lof Next Role Model verkiezing voor het vierde jaar.

Lof Next Role Model is powered by ABN AMRO

Plaats een reactie