De Gezondste Fair van Nederland

Na het succes in 2009 wordt ook dit jaar de Gezondste Fair van Nederland georganiseerd in de A.Vogel tuinen. Een happening voor jong en oud in de prachtig bloeiende tuinen op Landgoed Zwaluwenburg, tussen ’t Harde en Elburg. De Gezondste Fair van Nederland vindt plaats op zaterdag 10 juli van 10:00 tot 16:00 uur. Er zijn tal van activiteiten en kraampjes in en om de A.Vogel tuinen en bij Zorgboerderij Westbroek, onderdeel van ’s Heeren Loo. De toegang is gratis.

De activiteiten
Er is van alles te doen en beleven op de Gezondste Fair van Nederland. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door de A.Vogel tuinen die op dat moment prachtig in bloei staan. Ook deelname aan verschillende workshops of een tochtje met een huifkar is mogelijk. Bij verschillende marktkramen kan de bezoeker gezonde streekproducten proeven en kopen. De nodige spanning is er in de valkeniershow en de jachthondentraining. En speciaal voor de kinderen: een springkussen, pony rijden, pijl en boog schieten, schminken en pottenbakken. De hele dag door is er muziek. ’s Middags treedt de Folk University Jazz Band uit Harderwijk op.


Locatie en parkeren
De Gezondste Fair van Nederland vindt plaats in de A.Vogel tuinen, Eperweg 3-5 tussen ’t Harde en Elburg. Vanaf de weg staat het duidelijk aangegeven. De toegang is gratis en voor een enkele activiteit wordt een kleine bijdrage gevraagd. Het is mogelijk om auto’s te parkeren, hiervoor wordt €2,- in rekening gebracht. Vanwege het gezonde aspect van de dag wil de organisatie de bezoeker zo veel mogelijk stimuleren op de fiets te komen.

10 jarig bestaan Zorgboerderij Westbroek
De Gezondste Fair is een mooi moment voor Zorgboerderij Westbroek (onderdeel van ’s Heeren Loo) om haar 10 jarig bestaan te vieren. Al 10 jaar lang is Zorgboerderij Westbroek de thuisbasis voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij wonen en werken op de boerderij. Ook zijn ze actief betrokken bij de werkzaamheden in de A.Vogel tuinen en Het Geldersch Landschap.

Plaats een reactie