De fascinerende ontwikkeling van het jonge kind

  0
  574

  De ontwikkeling van kinderen van 2 tot 5 jaar is en blijft ongelofelijk fascinerend. Ze veranderen binnen een paar jaar van een brabbelende peuter in een schoolgaand kind met een aardige woordenschat en een eigen wereld. De bekende bioloog en bestsellerauteur Desmond Morris geeft in zijn nieuwste boek Kind een uniek kijkje in deze periode in het mensenleven, waarin er meer verandert in de ontwikkeling dan ooit nog in het verdere leven.

  Kinderen tussen de 2 en 5 jaar ontwikkelen zich in een razend tempo. Op lichamelijk vlak, op het gebied van taal, in hun gedrag en ook mentaal maken ze enorme sprongen. Het is interessant om je hier als ouder in te verdiepen. Je kunt je kind beter begeleiden als je begrijpt wat hij of zij doormaakt.

  Kind is hierbij een geweldige steun. Op een begrijpelijke en toegankelijke manier wordt uitgelegd hoe de ontwikkeling verloopt. Uitklapvellen verduidelijken door visuele weergave de groeipatronen. Desmond Morris geeft ook uitleg over de lichaamstaal van kinderen, wat zeer verhelderend kan zijn! De werkelijke prachtige fotografie van kinderen in alledaagse situaties maakt dit bijzondere boek helemaal af.

  Over de auteur
  Desmond Morris is een internationaal bekend bioloog, schrijver en presentator. Als geen ander kan hij het gedrag en de ontwikkeling van mens en dier op een voor iedereen toegankelijke manier beschrijven. Eerder verscheen bij Kosmos Uitgevers van hem het boek Baby.

  Boekgegevens
  Titel: Kind
  Auteur: Desmond Morris
  ISBN: 978 90 215 6375 6
  Prijs: € 29,95
  Verschijningsdatum: 11 oktober 2010