COPD ketenzorg staat centraal op 14 oktober 2010

Op veel verschillende manieren trachten professionals, managers, projectleiders, patiënten organisaties en zorgverzekeraars de zorg voor COPD patiënten te optimaliseren. Op 14 oktober 2010 vindt uitwisseling plaats over onderzoeksresultaten, innovatieve projecten en ervaringen met bestaande en voorgenomen beleidsmaatregelen.

We brengen jou op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in COPD ketenzorg van de laatste twaalf maanden. Ben jij geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van de ketenzorg voor COPDpatiënten? Noteer dan de datum 14 oktober 2010 in je agenda.

Ben jij in jouw regio betrokken bij een ketenzorgprogramma voor COPD patiënten? Ben je bezig met internetzorg of zelfmanagement? Wat is jouw innovatieve keten DBC? Wij bieden de mogelijkheid je innovatie te presenteren. Je kunt jouw kennis, ervaring en creativiteit delen door een poster op te hangen. De twee beste projecten krijgen spreektijd tijdens het congres in de sessie praktijkprojecten.

Wij nodigen jou uit een samenvatting in te dienen voor een presentatie tijdens het congres. De samenvatting dient vóór 19 juli 2010 bij congres organisator Inge Kuurman op i.p.kuurman@umcutrecht.nl binnen te zijn. Omstreeks half augustus 2010 wordt bekend welke twee abstracts uitgekozen zijn voor mondelinge presentatie en welke als poster kunnen worden gepresenteerd.

Auteur: Prof. dr. A.J.P. (Guus) Schrijvers
Professor Schrijvers bekleedt de leerstoel Algemene Gezondheidszorg bij het Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijns Geneeskunde, Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Plaats een reactie