Congres ‘Geïntegreerde zorg voor kwetsbare ouderen’

Op donderdag 29 september 2011 organiseert ILC Zorg voor Later een congres met als thema ‘Geïntegreerde zorg voor kwetsbare ouderen’. Tijdens dit congres wordt de tweede ILC Robert Butler Memorial lezing gehouden ter nagedachtenis aan de in 2010 overleden dr. Robert Butler.

Robert Butler was geriatrie-expert, Pulitzerprijs-winnaar en oprichter van ILC Global Alliance. Prof. dr. Rudi Westendorp, directeur van de Leyden Academy on Vitality and Ageing, zal de lezing uitspreken.

Het thema voor het Engelstalige congres is Integrated Care for Frail Older People. Wereldwijd neemt het besef toe dat deze zorg en ondersteuning moet worden verbeterd en meer aangepast aan de behoeften van de kwetsbare ouderen zelf.

Vanuit internationaal perspectief zullen tijdens de conferentie tal van innovatieve oplossingen worden gepresenteerd en besproken.

De conferentie wordt georganiseerd door ILC Zorg voor Later in samenwerking met de Leyden Academy on Vitality and Ageing, ZonMw en Vilans. Het congres is vrij toegankelijk.

Plaats een reactie