Conferentie geneesmiddelen voor geavanceerde therapie

Op 9 september 2011 vindt bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) een Invitational Conference plaats. Het onderwerp is ATMP’s (Advanced Therapy Medicinal Products) en overige cellulaire producten.

De IGZ vertelt tijdens de bijeenkomst over haar ervaringen met de nieuwe procedure voor het verkrijgen van een ziekenhuisuitzondering voor geneesmiddelen voor geavanceerde therapie in Nederland: de zogenaamde ‘hospital exemption voor ATMP’.

De IGZ staat stil bij de gevolgen en consequenties van de nieuwe wetgeving rondom ATMP’s. Ook verschillende partijen uit het veld vertellen over hun ervaring met de nieuwe procedure en wetgeving. Verder wordt een presentatie gegeven over het JACIE kwaliteitssysteem.

De bijeenkomst is van 13.00 – 17.00 uur op het kantoor van de IGZ te Utrecht (St. Jacobsstraat 16). Vanaf 12.15 is de zaal geopend en staat een lunch klaar.

Aanmelden kan per mail bij la.hans@igz.nl vóór 01 augustus 2011 onder vermelding van uw naam, functie en de organisatie waarbij u werkzaam bent. U kunt aangeven of u gebruikt wilt maken van de lunch.

Plaats een reactie