Complimentenregen voor kraamverzorgenden

Chantal Penning is de 1000ste zwangere vrouw die zich heeft aangemeld bij de Regionale Kraamzorg Midden Kennemerland; het kraamzorgcentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis. Als alles volgens verwachting verloopt zal ze medio december van haar tweede kindje bevallen.

Vandaag werd ze in het zonnetje gezet door manager van het Kraamzorgcentrum Ellen Maussen, met bloemen en een kadobon voor een babyzaak.

Op de foto, van links naar rechts: Ellen Maussen, manager Kraamzorgcentrum, Chantal Penning, de 1000e aanmelder en haar dochtertje Lois.

Het Kraamcentrum is ruim anderhalf jaar geleden van start gegaan. ‘Je kraamzorgtijd een feestje’ is het motto; de zorg wordt zoveel mogelijk aangepast aan de behoefte van de ouders en gegeven door professionele en enthousiaste kraamverzorgsters.
Kraamvrouwen die in het RKZ zijn bevallen waarderen het enorm dat de kraamzorg al “aan het bed” wordt geregeld.

Uit de reacties van ouders blijkt dat de waardering voor deze zorg enorm is. Gemiddeld komt het cijfer 9 uit de evaluatieformulieren. En ook de toelichting die ouders geven spreekt boekdelen.

Een paar voorbeelden:
“Echt super zoveel ervaring en verwennerij!” “Onze persoonlijke score is voor haar een 10+, wat een topverzorgster.”

“We zijn ontzettend goed begeleid, opgevangen en ondersteund. Door de goede zorg was het voor ons mogelijk om ruimte te vinden om de ziekenhuisopname van de baby te beginnen te verwerken!”

“De kraamverzorgende was een topper! Als ik nog een kind krijg wil ik haar graag weer!”

“Dat we een super kraamweek hebben gehad met een super kraamhulp en we werden super begeleid, dus wij hebben geen klachten alleen maar een dikke pluim.”

Plaats een reactie