Cliënten opnieuw positief over kraamcentrum Rode Kruis Ziekenhuis

Regionale Kraamzorg Midden Kennemerland, het kraamcentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis, is opnieuw positief beoordeeld door cliënten. Dit blijkt uit onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau TRIQS onder nieuwbakken moeders en vaders naar de tevredenheid over het kraamcentrum. Eerder dit jaar gaven cliënten de kraamzorg ook al een hoge score: een 9,3.

Hoge scores voor onder andere bejegening
Cliënten zijn zeer tevreden over de zorg, zo blijkt uit het onderzoek dat TRIQS. Hoge scores kregen de bejegening, informatie en communicatie, hygiëne, het effect van kraamzorg en de organisatie van zorg. De gemiddelde waardering van een 9,3 voor het kraamcentrum kwam in januari dit jaar uit cliëntenonderzoek door zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Het was de hoogste beoordeling van kraamzorg in de regio.

Nieuwe website
Niet alleen op ‘de werkvloer’, ook op het web timmert de Regionale Kraamzorg aan de weg. Medio april lanceerde het kraamcentrum een eigen website. Zwangere vrouwen en hun partners vinden op de site alle informatie die zij nodig hebben voor en tijdens de kraamperiode. Online kraamzorg aanvragen is ook mogelijk.

Het adres: www.rkzkraamzorg.nl

Plaats een reactie