CBG-directeur Aginus Kalis naar CIBG

Per 1 februari 2014 zal Aginus Kalis, directeur en secretaris van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, het CBG verlaten. Vanaf die datum gaat hij als directeur aan de slag bij het Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg (CIBG).

Aginus Kalis
Aginus Kalis

Aginus Kalis is sinds 2004 directeur van het CBG. Onder zijn leiding heeft het CBG grote veranderingen ondergaan zoals optimalisering van de bedrijfsvoering, een succesvolle introductie van @nders werken op één centrale kantoorlocatie in Utrecht en het versterken van de nationale en Europese positie van het CBG.

Ook op het gebied van farmacovigilantie, het borgen van kennisontwikkeling (academische allianties, regulatory science) en het versterken van de transparantie zijn belangrijke stappen gemaakt. Dhr. Kalis heeft in deze ontwikkelingen een richtinggevende en vaak doorslaggevende rol als voorloper gespeeld.

CBG-voorzitter Bert Leufkens: “We wensen Aginus Kalis heel veel succes bij het CIBG. Zijn altijd enthousiaste en authentieke optreden zullen we zeer missen. En wij niet alleen, maar ook het nationale- en internationale regulatoire netwerk zal zijn grote inbreng verliezen.”

Plaats een reactie