Carint trakteert cliënten in de Hengelose Es op ‘High Tea’

Carint werkt wijkgericht. Zo is een deel van het thuiszorgteam van Carint Hengelo Noord nu gevestigd in woonzorgcentrum Backenhagen en werkzaam in de wijken Backenhagen en Hengelose Es. Om het wijkgerichte werken te vieren vindt er op dinsdag 17 mei 2011 een ‘high tea’ plaats voor de bewoners van het Palet. Op woensdag 18 mei 2011 is er een ‘high tea’ voor de wijkbewoners uit de Hengelose Es die zorg ontvangen van Carint. De high tea vindt plaats in het Palet.

Het thuiszorgteam van Carint Hengelo Noord werkt met twee subteams in de wijk Backenhagen en de Hengelose Es. Daardoor zijn kleinere, wijkgerichte teams ontstaan, die nog beter herkenbaar zijn voor cliënten.

Sinds 1 maart 2011 zijn ook twee wijkverpleegkundigen als Zichtbare Schakels gestart in de Hengelose Es. Dit zijn wijkverpleegkundigen die niet alleen zorg verlenen in de wijk, maar ook informatie geven over gezondheid, gezond leven en over voorzieningen die daarbij kunnen helpen. De teams en Zichtbare Schakels werken nauw samen met huisartsen en andere organisaties in zorg en welzijn.

Om de wijkgerichte aanpak en de start van de Zichtbare Schakels te vieren zijn cliënten van Carint Thuiszorg uit de wijk Hengelose Es en bewoners van het Palet uitgenodigd voor een High Tea. Veel mensen hebben zich inmiddels aangemeld.

Plaats een reactie