Keune Care Line lanceert de Care Line Ultimate Control 2-Phase Spray

Veel vrouwen, met zowel krullend als stijl haar, gaan iedere dag weer de strijd aan om pluizig haar onder controle te krijgen. Dit type haar heeft een speciale verzorgende behandeling nodig die de vochtbalans herstelt, maar het haar niet verzwaart. De Ultimate Control 2-Phase Spray biedt deze speciale verzorging en is daarom een onmisbaar product.

2-Phase Spray
Deze verzorgende 2-Phase Spray kan na het wassen van het haar gebruikt worden en heeft een ontwarrende werking. Het helpt de hoofdhuid te herstellen en voorkomt pluizig haar. De witte fase zorgt voor glans en zachtheid van het haar. De blauwe fase hydrateert en reguleert de vochtbalans van het haar en brengt het haar in conditie. Het heeft een ontwarrende werking en gaat pluizig haar tegen. De lage pH-waarde sluit de haarschubben en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Kortom, deze spray zorgt voor zacht, soepel en makkelijk doorkambaar haar met veel glans. Zonder het haar te verzwaren!

Gebruik
Spray de 2-Phase Spray op handdoekdroog (gewassen) haar. Masseer het product licht in en spoel het niet uit. Kam of breng het haar in het gewenste model.

De 2-Phase Spray maakt deel uit van de Keune Care Line Ultimate Control Range.

Deze bestaat uit:
Ultimate Control 2-Phase Spray 200 ml voor € 12,45
Ultimate Control Shampoo 250 ml voor € 12,45
Ultimate Control Conditioner 200 ml voor € 12,45
Ultimate Control Treatment 200 ml voor € 15,95

Plaats een reactie