Campagne hoofdluis opnieuw van start

Vandaag start weer de publiekscampagne ‘Luis in je haar? Kammen maar!’. De toolkit hoofdluis, de basis voor de campagne, is geactualiseerd en beschikbaar via het Loket Gezond Leven.

De toolkit
Iedereen die het publiek wil informeren over hoofdluis kan weer vrijelijk putten uit de toolkit. De toolkit is primair gericht op professionals die werken bij GGD’en en overkoepelende brancheorganisaties. Voor alle gebruikers is de enige voorwaarde het vermelden van een standaard disclaimer.

Downloaden: Toolkit Hoofdluis

Naast afgeronde voorlichtingsmiddelen biedt de toolkit losse teksten, illustraties en foto’s. Iedereen kan er gericht uit kiezen en het materiaal verwerken tot bijvoorbeeld een eigen persbericht, een artikel voor huis-aan-huisbladen, een bericht voor de eigen site en een factsheet voor kinderen. De onderdelen zijn gemakkelijk te downloaden.

Downloaden of bestellen
Intermediairs kunnen het materiaal downloaden, voorzien van corporate signatuur en drukken. Organisaties kunnen tevens, tegen geringe kosten, de opgemaakte poster en folders bestellen bij het Loket Gezond Leven. Het gaat dan om landelijke versies; in het afzenderveld wordt voor meer informatie verwezen naar de regionale GGD. Bij Postbus 51 kan het publiek terecht voor één folder of poster.

Delen
Iedereen wordt van harte uitgenodigd om eindproducenten in te sturen die gemaakt zijn met behulp van het Loket Gezond Leven. U kunt deze sturen aan pci@rivm.nl.

Plaats een reactie