Burgemeesters elftal speelt benefietwedstrijd voor Leprastichting

Zondag 3 oktober speelt het Nederlands Burgemeesterselftal (NBE) op het jeugdcomplex van AZ, ’t Lood te Alkmaar een voetbalwedstrijd ten bate van de Leprastichting. Tegenstander is een team bestaande uit de businessclub van AZ.

De overhandiging van de cheque zal omstreeks 13.15 uur plaatsvinden in het restaurant van het AFAS Stadion.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa acht wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim twintig jaar van zijn bestaan is nu ruim 400.000 Euro bijeengebracht.

Hoofdsponsors van het burgemeesterselftal is Getronics PinkRoccade, Promotex. Samen met subsponsors Management en Adviesbureau BMC, MACC en Fairplay Centers maken zij het voor het elftal financieel mogelijk om het sportieve en ideële doel te bereiken.

Voor het burgemeesterselftal treden zondag o.a. K.L.R. Ho ten Soeng (Medemblik), T.J. Romein (Heiloo), G.O. van Veldhuizen (Hoorn), C.H.J. Lamers (Houten), A.A.M.M. Heijmans (Bernheze), H. Heijman (Oostgelre), J.J.G.M. Geukers (Westervoort), P.E. de Jong (Westvoorne), H.A. v.d. Meer (Zederik), V. Molkenboer (Leerdam) en M. Boumans (Haren) op.

De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda)

Plaats een reactie