Buikwandcorrectie onder plaatselijke verdoving

Voor mensen die tientallen kilo’s afgevallen zijn is de achterblijvende huidflap op de buik vaak een enorme domper op het goede gevoel van het gewichtsverlies. Een buikwandcorrectie biedt in dat geval uitkomst.

Het verwijderen van deze huid wordt door de meeste zorgverzekeraars als cosmetische ingreep gezien en daarom niet vergoed. De klinische buikwandcorrectie (onder narcose in het ziekenhuis) is een zware en dure ingreep.

Bij Polikliniek de Blaak heeft dr. Boonen zich gespecialiseerd in de poliklinische (onder plaatselijke verdoving) buikwandcorrectie. Hierdoor is de ingreep veel minder belastend en kan de patiënt na de operatie direct naar huis.

Daarbij komt dat deze methode minder risico geeft op infectie, minder bloedverlies en het resultaat is cosmetisch veel beter. Om te onderzoeken of u in aanmerking komt voor de buikwandcorrectie onder plaatselijke verdoving kunt u een afspraak maken voor een gratis intake bij dr. Boonen in Rotterdam, Tilburg of Haaglanden op telefoonnummer 010 – 4114044.

Plaats een reactie