Bridget Maasland lanceert nieuwe collectie shirts Dutchypuppy

Woensdag 10 februari wordt de nieuwe shirtcollectie van Dutchypuppy gepresenteerd in het statige art-deco pand van de The Sting in Den Haag. Op een bijzondere, rollende catwalk zal deze nieuwe collectie, exclusief ontworpen voor The Sting, aan pers en publiek worden gepresenteerd tijdens een spectaculaire presentatie. De shirts zijn vanaf dit moment exclusief verkrijgbaar bij alle filialen van The Sting. Deze modeketen doneert 10% van de verkoopprijs van elk verkocht Dutchypuppy shirt aan Stichting Dutchypuppy. Deze Stichting, waarvan Bridget Maasland beschermvrouw is, zet zich in voor een beter bestaan voor zwerfhonden.

De catwalkshow is voor iedereen vrij toegankelijk. Na afloop krijgen bezoekers de kans meteen een shirt aan te schaffen en te laten voorzien van een handtekening van de bekende Nederlanders die de stichting ondersteunen. Zo zullen onder andere Jan Smit, Thomas Berge, Ruud de Wild en Jim Bakkum aanwezig zijn.

De Dutchypuppy shirts staan bekend om hun originele ontwerpen – sommige ook door bekende Nederlanders – en hun goede kwaliteit. Voor The Sting zijn kwaliteit en originaliteit twee belangrijke redenen om de Dutchypuppy shirtcollectie in het assortiment op te nemen. The Sting, met 75 filialen in Nederland, Duitsland en België, laat weten zich heel graag in te zetten voor Dutchypuppy.

De lancering van de Dutchypuppy shirtcollectie vindt plaats op woensdag 10 februari 2010, vanaf 13.00 uur in The Sting, Dagelijkse Groenmarkt 12, Den Haag.

Plaats een reactie