Breng uw stem uit bij de Mooi Mens Verkiezing

IZZ Zorgverzekeraar heeft maandag 10 september 2012 de nominaties voor de Mooi Mens Verkiezing 2012 bekend gemaakt. De verkiezing zet jaarlijks de zorgmedewerkers in het zonnetje voor het mooie werk dat ze verrichten. Iedereen kan tot en met 26 oktober 2012 stemmen op één van de 20 genomineerden via www.izz.nl/mooimens. Woensdag 31 oktober 2012 maakt Anita Witzier tijdens de finale-avond in Studio 21 te Hilversum bekend wie er met de titel Mooi Mens 2012 naar huis gaat.

In totaal zijn dit jaar 474 zorgmedewerkers aangemeld door vrienden, familie of collega’s. De vakjury heeft zich gebogen over de aanmeldingen waaruit de 20 genomineerden zijn voortgekomen.

Mooi Mens Verkiezing
De Mooi Mens Verkiezing wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door IZZ Zorgverzekeraar om mensen die mooi werk in de zorg verrichten in het zonnetje te zetten en een blijk van waardering te geven. Vanaf 14 mei tot 6 juli 2012 konden mooie mensen worden aangemeld voor deze editie van de Mooi Mens Verkiezing. Vervolgens heeft een vakjury onder leiding van Lizelotte Smits, bestuurder collectief CNV Publieke Zaak, de aanmeldingen bekeken waaruit de genomineerden zijn voortgekomen. Rob van der Plank; lid van de Raad van Bestuur de Viersprong in Halsteren, Jose de Reus; redactielid Tijdschrift Voor Verzorging en Corine den Hollander; Mooi Mens 2011 maken ook deel uit van de jury. Dit jaar zal er naast de gebruikelijke vakjuryprijs ook een publieksprijs worden uitgereikt tijdens de finale-avond van de Mooi Mens Verkiezing. De publieksprijs gaat naar de mooi mens die de meeste stemmen heeft gekregen van het Nederlands publiek, de vakjuryprijs gaat naar de mooi mens met een initiatief dat een grote impact heeft op de zorg in Nederland.

Lizelotte Smits vertelt: “Het is ieder jaar weer prachtig om alle verhalen te lezen, wij moeten echt dankbaar zijn voor alle mooie mensen in de zorg in Nederland. Maar met de vakjury kijken wij naar de directe impact van de bezigheden van de Mooi Mens op de zorg in bredere zin. Wij kijken of een initiatief bijvoorbeeld breder is uit te rollen over meerdere zorginstellingen, of dat een innovatieve oplossing de zorg in Nederland echt zou kunnen verbeteren.”

Stemmen
Stemmen op de Mooi Mens 2012 kan vanaf vandaag tot en met 26 oktober via www.izz.nl/mooimens. Daar zijn alle pakkende verhalen over de Mooie Mensen terug te vinden.

Meer informatie
Twitter.com/IZZMooiMens
Facebook.com/MooiMensVerkiezing

Plaats een reactie