Breng helderheid en rust in je leven, waar je ook bent

Heb je het gevoel geleefd te worden door je emoties? Dat je niet vooruit komt omdat je alleen maar bezig bent met reageren op je omgeving? Philip Moffitt helpt je helderheid en rust te vinden en te ontdekken wie je bent in zijn praktische boek Van emotionele chaos naar helderheid in je hoofd.

Van emotionele chaos naar helderheid in je hoofd

De meeste mensen hebben geen helder idee welke kant het op moet met hun leven. Daarnaast hebben ze het gevoel een speelbal te zijn van hun emoties. Zij anticiperen niet op moeilijke situaties, maar reageren slechts. Moffitt maakt de lezer bewust van zijn eigen gemoedstoestand en leert hem om te gaan met lastige situaties. Door een beter inzicht te krijgen in wie je bent, zal het makkelijker zijn om vanuit die nieuwe basis met moeilijke situaties om te gaan. Je hebt weer het gevoel een keuze te hebben.

Moffitt presenteert mindfulness nieuwe stijl door boeddhistische filosofie op bijzonder functionele wijze te combineren met westerse psychologie. Van emotionele chaos naar helderheid in je hoofd is vlot geschreven, duidelijk van opzet en herkenbaar voor iedere lezer. Ideaal om te lezen, van te leren en mee te oefenen.

‘Een buitengewoon boek’ – Rick Hanson, auteur van Boeddha’s brein.

Philip Moffitt is voormalig eigenaar en hoofdredacteur van Esquire. Op zijn 40e gooide hij het roer om en richtte het ‘Life Balance Institute’ op, waar hij zowel particulieren als therapeuten traint in de vaardigheden van het leven. Moffitt is een bekende meditatieleraar in de VS.

Phillip Moffitt, Co-Guiding Teacher at Spirit Rock and author of “Dancing with Life,” talks about how to use mindfulness practice to work with difficult or strong emotions such as anger.

Boekgegevens
Titel: Van emotionele chaos naar helderheid in je hoofd –
Auteur: Phillip Moffitt
ISBN: 978 90 215 5229 3
Verschijningsdatum: 21 augustus 2012
Pagina’s: 288 /Paperback
Prijs € 19,95

Plaats een reactie