Botoxbehandeling in de woonkamer

Botoxbehandelingen gewoon bij mensen thuis in de woonkamer? Ja, sinds kort is het mogelijk. Botox op Locatie, een initiatief van drs. Karin Bouwmeester, voert als eerste onderneming in Nederland botoxbehandelingen uit op een door de klant gewenste locatie.

Deze klantvriendelijke manier van botoxbehandelingen, die in Nederland eindelijk in een behoefte voorziet, is momenteel in Amerika een enorme hype.

Karin Bouwmeester vertelt: “Een thuisbehandeling voelt vertrouwd aan en mensen hoeven niet de stap naar een kille kliniek te maken. Tevens is het uitvoeren van dit soort behandelingen op locatie stukken goedkoper.”

Botoxbehandeling op locatie – de eerste in Nederland
Botox op Locatie maakt botoxbehandelingen meer bereikbaar door te starten met informatieve bijeenkomsten op particuliere locaties. Deze bijeenkomsten met circa 10 gasten, die ongeveer drie uur duren, worden bijgewoond en begeleid door een gespecialiseerde arts en een ervaringsdeskundige.

Botox op Locatie kiest vanzelfsprekend voor vakwerk en veiligheid en werkt samen met cosmetisch arts drs. Lidy Knigge. Zij is BIG-geregistreerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Elke klant krijgt een advies op maat en kan, indien gewenst, direct op locatie een behandeling ondergaan tegen een gereduceerd tarief.

Botox – wat is het en wat betekent het voor u?
Rimpelvorming wordt veroorzaakt door het samentrekken van de spieren. Botox is een stofje waarmee de activiteit van de spieren wordt verminderd of stilgelegd. Dit stofje zorgt ervoor dat de rimpeldiepte afneemt of in sommige gevallen zelfs verdwijnt. Mensen die veel fronsen hebben soms ongewild een norse gelaatsuitdrukking. Deze fronsrimpels blijven in sommige gevallen zichtbaar in de huid. Een botoxbehandeling – al dan niet op locatie – helpt de ongewenste rimpels te laten verdwijnen en in de toekomst te voorkomen. Na behandeling voelt de behandelde huid doorgaans weer ontspannen aan.

Meer informatie
Voor geïnteresseerden is alle informatie terug te vinden op de website www.botoxoplocatie.nl.

1 gedachte over “Botoxbehandeling in de woonkamer”

  1. Erg leuk om te lezen dat we na ruim 6 jaar eindelijk onze eerste concurrent hebben.

    Privus organiseert al sinds 1 januari 2006 Botoxbehandelingen op locatie (concept a la Tupperware)- zie http://www.privus.nl.

    Door onze ruime ervaring, kunnen wij sinds vorig jaar ook fillers op locatie uitvoeren. Bel mij gerust als je meer informatie wilt hebben.

    –Coleta

    Beantwoorden

Plaats een reactie