Borstkankervereniging Nederland organiseert inloopbijeenkomst in het Diaconessenhuis Leiden

De regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland organiseert op maandag 21 maart aanstaande een inloopochtend van 9.30 tot 11.30 uur in het Diaconessenhuis Leiden, Houtlaan 55 te Leiden (locatie: kapel, te bereiken via de hoofdingang).

De inloopbijeenkomst is bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad) en die er behoefte aan hebben met vrouwen te praten die zelf ervaring hebben met borstkanker. Vragen worden beantwoord, ervaringen worden uitgewisseld en mogelijke oplossingen worden aan de hand gedaan. Ook worden er praktische informatie en tips gegeven over bijvoorbeeld protheses, aangepaste bh’s en badpakken.

Iedere derde maandagochtend van de oneven maanden en iedere derde woensdagavond van de even maanden worden deze inloopbijeenkomsten in het Diaconessenhuis georganiseerd. Iedereen is welkom, dus niet alleen patiënten uit het Diaconessenhuis. De toegang is gratis.

Voor meer informatie over deze inloopochtend kunt u contact opnemen met contactpersoon Marijke Coulier, telefoon 071 – 517 24 95.

Plaats een reactie