Boekenfestijn 2011 opnieuw in Brabanthallen ’s Hertogenbosch

Een miljoen nieuwe boeken waarbij een scherpe prijs voorop staat. Dat is het idee achter het Boekenfestijn dat van 10 tot en met 13 februari 2011 plaatsvindt in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. De grootste afdeling van het Boekenfestijn bestaat uit Romans en Literatuur.

Daarnaast is er een grote variëteit in kinder-, studie- en kookboeken, boeken over reizen, kunst, geschiedenis, computers, film en muziek aangevuld met multimedia- en hobbyartikelen.

Al meer dan 25 jaar is het Boekenfestijn, georganiseerd door De Centrale Boekhandel, een groot succes in Nederland en België. De Centrale Boekhandel koopt restvoorraden op, importeert boeken rechtstreeks uit binnen- en buitenland en koopt de voorlaatste druk of licht beschadigde boeken in.

Van donderdag 10 tot en met zondag 13 februari 2011 vindt de succesformule van deze boekenmarkt plaats in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Het boekenaanbod wordt uitgebreid met multimedia- en hobbyartikelen. Kortingen tijdens het Boekenfestijn kunnen oplopen tot 90%.

Toegang tot de beurs is gratis. Parkeerkaarten zijn voor € 4 per stuk verkrijgbaar aan de kassa. Bezoekers die met het openbaar vervoer komen kunnen voor € 1 per persoon gebruikmaken van een pendelbus die tussen het Centraal Station en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch rijdt.

Het Boekenfestijn is op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 februari 2011 geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag 13 februari 2011 is de beurs geopend tot 18.00 uur.

Plaats een reactie