Alle boeken mee op vakantie in de BeBook Neo

Op vakantie in Thailand, op de camping in Frankrijk, op het strand in Griekenland, in het park of gewoon thuis. Vanaf nu kan men op elk gewenst moment overal ter wereld direct boeken lezen met de nieuwe BeBook Neo: De eerste en enige eReader die overal ter wereld draadloos toegang biedt tot alle online bookstores.

Overal waar WiFi-toegang is en zonder een computer nodig te hebben kan men digitale boeken bij elk gewenste ebookstore aanschaffen en direct lezen op de BeBook Neo. Zelfs Google en Wikipedia zijn met een aparte button op de BeBook Neo te bekijken. Het scherm kent de meest recente touchscreen-technologie dat zorgt dat het nog rustiger leest en tot 2,5 keer toe sneller bladert.

Eenvoudig in gebruik
De BeBook Neo is eenvoudig in gebruik, technische kennis is niet nodig. Omdat de BeBook Neo is uitgerust met ingebouwde WiFi, kan iedereen waar ook ter wereld  lezen wat hij of zij maar wil. Ook een notitie toevoegen is mogelijk met de bijgeleverde pen. In de nabije toekomst is uitbreiding in functionaliteit mogelijk dankzij de open structuur. Dat maakt de BeBook Neo de enige WiFi eReader ter wereld waarmee men digitale boeken van elke ebookstore kan lezen, waar en wanneer men maar wil.

Prijs en verkrijgbaarheid
Met de WiFi eReader ‘BeBook Neo’ kan men eenvoudig draadloos op het internet digitale boeken downloaden. Bovendien is een digitaal boek gemiddeld 30% goedkoper dan de papieren versie. Via www.mybebook.com zijn gratis titels te downloaden. De BeBook Neo is vanaf eind februari te koop voor de prijs van € 299,- via www.mybebook.com en bij o.a. Dixons, Mediamarkt, Libris en Blz.

De voordelen van de BeBook Neo WiFi-eReader op een rij:
?         Toegang tot elk gewenste ebookstore
?         Op elke plek met WiFi-toegang ter wereld te gebruiken
?         Net zo groot en zwaar als een boek
?         Notities of tekeningen toevoegen met de bijgeleverde pen
?         Rustiger lezen en sneller bladeren dankzij de laatste WACOM touchscreen technologie
?         Makkelijk mee te nemen in tas/ reiskoffer
?         Capaciteit voor 1.000 digitale boeken
?         7.000 pagina’s bladeren per opgeladen batterij
?         Opslaan van alle mogelijke bestanden (ook audio): pdf, lit*, txt, jpg, prc, mp3 en luisterboeken
?         Open architectuur zodat uitbreiding in functies mogelijk is. Meer info op www.mybebook.com
?         Via mybebook.com veel gratis titels te downloaden (klassiekers)

Plaats een reactie