BODY WORLDS & The Cycle of Life verlengd t/m 2 februari 2011

De anatomietentoonstelling BODY WORLDS & The Cycle of Life wordt verlengd tot en met woensdag 2 februari 2011. De aanhoudend grote belangstelling heeft de organisatie doen besloten om de deuren niet op 23 januari, maar op 2 februari 2011 in Rotterdam te sluiten. Hierna zullen de geplastineerde lichamen van Dr. Gunther von Hagens Nederland definitief verlaten.

De anatomietentoonstelling, die sinds 1995 over de hele wereld reist en al enkele malen in België te zien was, is nu voor het eerst in Nederland. De afgelopen maanden zijn er al meer dan 100.000 bezoekers op een onderhuidse ontdekkingsreis door het lichaam gegaan. Wereldwijd hebben meer dan 30 miljoen mensen de tentoonstellingen van Dr. Gunther von Hagens bezocht.

Gunther von Hagens’ BODY WORLDS tentoonstellingen zijn de enige openbare anatomische tentoonstellingen waaraan een donorenprogramma ten grondslag ligt. De donateur verklaart dat zijn of haar lichaam na overlijden mag worden getoond in de BODY WORLDS tentoonstellingen. Het doel van BODY WORLDS is om een breed publiek te informeren over de binnenkant en de functies van het menselijk lichaam. De tentoonstelling wil de publieke belangstelling voor anatomie en fysiologie wekken en de kennis van deze gebieden vergroten.

BODY WORLDS & The Cycle of Life loopt t/m 2 februari 2011 in LPII in Rotterdam. LP II is gevestigd in Las Palmas, Wilhelminakade 326, 3072 AR, Rotterdam.

Openingstijden: zondag t/m woensdag 9.00 – 19.30 uur, donderdag t/m zaterdag 9.00 – 21.00 uur. Kaarten zijn online te bestellen via www.bodyworlds.nl.

2 gedachten over “BODY WORLDS & The Cycle of Life verlengd t/m 2 februari 2011”

  1. Op zaterdag 22 januari wil ik graag met 2 personen naar body worlds in Rotterdam gaan.

    Hoe kan ik 2 kaarten bestellen?

    m. vr. gr. Pauline Top.

    Beantwoorden

Plaats een reactie