Body Music en Eden Amsterdam American Hotel zetten wederom Leidseplein op zn kop op Koninginnedag!

BODY MUSIC, de succesvolle maandelijkse clubavond in de Jimmy Woo, organiseert i.s.m. EDEN AMSTERDAM AMERICAN HOTEL & reclamebureau FUSE ook dit jaar weer een gratis open air dance event : “BODY MUSIC GOES AMERICAN!” Vrijdag 30 april aanstaande van 12.00 tot 21.00 treedt een groot aantal top deejays en entertainers op bij het plein voor Eden Amsterdam American Hotel.
Net als het afgelopen jaar zal er een gevarieerde en kwalitatief hoogstaande lineup op het programma staan op het podium bij het plein voor Eden Amsterdam American Hotel. De vrolijke taferelen van de editie van afgelopen jaar staan ongetwijfeld nog vers in het geheugen! Duizenden mensen genoten volop van het zonnetje, de geweldige muzikale beats, de visuals en de fantastische sfeer! Dit zorgde dan ook voor zo’n saamhorigheidsgevoel dat het meteen het mooiste feestje van de dag werd! Dit (klik hier) filmpje zegt het dan ook allemaal!

Onder aanvoering van deejay- en producers collectief RiskSoundSystem (RSS), residents en initiatoren van Body Music, is er weer een topprogramma samengesteld waarbij je o.a. optredens kan verwachten van: Deepheat featuring Greg van Bueren (Hardsoul, Deepheat), Leroy Styles (CrazySexyCool, Afrazoo) en mc iFan (vocals v Funkerman’s ‘Speed Up’); Raymundo (Escape); Alex Salvador (Jack To The Future); dj’s Leroy Rey & Chocolate Brown (Jimmy Woo, Wicked Jazz, RSS); dj Leyo (Nederlandse Red Bull Academy winnaar 2008); mc Miss Bunty (Fierce Angels, Stereo Diva’s) en mc John Agesilas (RSS, Jimmy Woo). Deze mix van “veteranen” en “jong talent” staat garant voor absolute muzikale topkwaliteit. Esthetisch entertainment is er ook in de vorm van vrouwelijk schoon.

Greg van Bueren is bekend van het wereldberoemde en succesvolle producersduo ‘Hardsoul’. Greg staat voor muzikaliteit en is hij al meer dan 2 jaar één van de pioniers van de verdeeping in de Amsterdamse house scene met zijn maandelijkse concept ‘Deepheat’. De Rotterdamse Leroy Styles versterkt de Deepheat -afvaardiging. Met zijn eigen label Afrazoo, talloze studio-produkties en evenementen als CrazySexyCool en Looks gooit hij hoge ogen. Deepheat zal je de diepte in meenemen onder de bezielende vocalen van I-Fan, de man die je ook op niet-zondagen meeneemt naar the church met zijn stem. Jonge hond aan het front van de ‘realhouse sound’, Alex Salvador van ‘Tomorrow Is Now Kid’ maakt tijdens de ‘Jack To The Future’ evenementen het geluid van de toekomst nu al waar! Raymundo,“musical director” van Escape, is al menig jaar verantwoordelijk voor het succes van Framebusters, de zaterdagavond van Escape. De talentvolle Leyo, inmiddels 2 jaar geleden winnaar van de Nederlandse Red Bull Academy, timmert hard aan de weg met zijn goede produkties en muzikale dj- sets bij oa evenementen als Boogieman. Leroy Rey is één van ’s werelds beste eclectische deejays, de man die alles kan draaien en dat wekelijks etaleert bij o.a. RiskSoundSystem, Wicked Jazz en Woo Warriors in de Jimmy Woo en dat al deed nog voordat ‘eclectisch’ een inhoudsloze trendy term werd. Samen met Chocolate Brown (RSS, Woo Warriors @ Jimmy Woo)- ook alleskunner en stille drijvende kracht- als zijn wapenbroeder. Als een ware Batman en Robin zullen ze ten strijde trekken om een staaltje ‘goede eclectische’ muziek ten gehore te brengen.

RiskSoundSystem (RSS) sluit het evenement af . Dit DJ-collectief staat garant voor kwalitatieve releases en sprankelende deejay sets, zoals ze afgelopen jaar ook bewezen tijdens de spetterende afsluiting van Body Music goes American.. Deze voorlopers in de eclectische realhouse sound doen dit al bijna 2 jaar op de Body Music avonden in de Jimmy Woo, maar ook tijdens de talloze andere sets en residenties zoals OWAP, Soulheaven, Club Musk, Club Square, Supperclub, Miami WMC etc etc. Het evenement wordt begeleid door hosts extraordinaire: mc Miss Bunty en mc John Agesilas (RSS, Woo Warriors).

‘Body Music goes American’ wordt gesponsord door hét Nederlandse tijdschrift: DE NIEUWE REVU. Je wekelijkse update op het gebied van actualiteit, opinie, entertainment en muziek! Check www.revu.nl

‘Body Music goes American’ vindt plaats op 30 april aanstaande van 12.00 tot 21.00. Entree is gratis en voor niets, geheel volgens de Amsterdamse Koninginnedag traditie. Line up: Deepheat feat. Greg van Bueren, Leroy Styles & I-Fan – RiskSoundSystem (RSS) – Raymundo – Leroy Rey – Chocolate Brown – Alex Salvador – Leyo. Hosted by MC John Agesilas & miss Bunty.

Plaats een reactie