BN-ers op de catwalk voor STOP AIDS NOW!

Tientallen bekende Nederlanders lanceren op zaterdag 27 november de nieuwe ArtBags van STOP AIDS NOW! in de Bijenkorf in Amsterdam. De BN-ers gaan de catwalk op met drie nieuwe ArtBag-designs van Blond-Amsterdam, Spijkers en Spijkers en Keith Haring. De volledige opbrengst van de ArtBag gaat naar aidswezen.

Bekende Nederlanders
Bekende Nederlanders die dit jaar de catwalk op gaan zijn o.a. Angela Groothuizen, Nicolette Kluijver, Caroline Tensen, Patricia Paay, Bastiaan van Schaik, Lauren Verster, Soundos el Ahmadi, Frans Molenaar, Joop Braakhekke, Gaby Blaaser en Giovanca.

De modezusjes Spijkers en Spijkers, de ontwerpers van één van de ArtBags, hebben prachtige outfits gemaakt voor BN’ers die op de Catwalk lopen. Modeontwerper Janice (bekend van Project Catwalk) heeft met de ArtBag van Keith Haring creaties ontworpen voor modellen van Elite Models.

Femque en Janneke van Blond-Amsterdam zijn aanwezig in de Bijenkorf om hun tassen voor het publiek te signeren, daarbij geholpen door Antje Monteiro en Jim Bakkum.

Opbrengst naar aidswezen
Om de opbrengst voor het goede doel te verhogen, gaan de BN-ers na de lancering de ArtBags temidden van het winkelende publiek verkopen. Dit jaar wordt er speciaal aandacht gevraagd voor de 17,5 miljoen aidswezen die een of beide ouders verloren hebben aan aids. Iedereen kan aidswezen een toekomst geven door een ArtBag te kopen. De volledige opbrengst van de ArtBags gaat naar projecten van STOP AIDS NOW! voor aidswezen en kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden

Waar verkrijgbaar?
De ArtBag is vanaf 27 november -zolang de voorraad strekt- voor € 5 verkrijgbaar op www.stopaidsnow.nl en bij alle vestigingen van de Bijenkorf, Bruna, V&D, Fair Trade winkels, Wereldwinkels, Cinderella schoenen, Selexyz Donner en Verwijs Boekhandels. Episode 2nd hand clothing stores zal de tas niet alleen in Amsterdam en Rotterdam verkopen, maar ook in Brussel, Antwerpen en Parijs. De productie van de tassen wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Plaats een reactie