Bloemen plukken in de A.Vogel tuinen

Op zaterdag 28 augustus van 14:00 tot 16:00 uur organiseert A.Vogel voor de tweede maal een plukmiddag in de A.Vogel tuinen. Dit vanwege de positieve reacties en het succes van de vorige plukmiddag. Bezoekers aan de A.Vogel tuinen mogen dit jaar nog één keer een natuurboeket samenstellen uit de speciale plukvelden. Deelname is gratis en bezoekers hoeven zich niet op te geven voor deze activiteit.

Een natuurlijk en gezond boeket
Een boeket kan bestaan uit bijvoorbeeld zonnebloemen, grote kattenstaart en cosmea. De eerste twee planten staan ook bekend om hun medicinale werking en zijn daarom te vinden in de A.Vogel tuinen. Grote kattenstaart wordt verwerkt in een product voor de darmen. Zonnebloemolie wordt gebruikt in onder andere Johannesolie en Crème Arnicaforce.

Locatie en parkeren
De plukmiddag vindt plaats in de A.Vogel tuinen, Eperweg 3-5 tussen ’t Harde en Elburg. Vanaf de weg staat het duidelijk aangegeven. De toegang is gratis. De plukvelden bevinden zich voor in de tuinen aan het einde van het grasveld (voorbij de tent). Uitsluitend op georganiseerde plukmiddagen kan de bezoeker een boeket samenstellen in de A.Vogel tuinen. De bloemen mogen geplukt worden uit de speciaal daarvoor bestemde plukvelden. De productietuinen zijn bestemd voor de productie en daarom verboden om uit te plukken.

Plaats een reactie