De binnenlandse reisbijbel: 1000 dingen doen in Nederland

Lekker weg in eigen land is populair. Steeds meer mensen kiezen voor een dagje uit of een korte vakantie in Nederland. Het boek 1000 dingen doen in Nederland is voor hen dan ook een schot in de roos! Veel ontdekkingsreizigers die graag dicht bij huis blijven, ontdekken hiermee Nederland pas echt!

Wie gaat er mee nonnenscheetjes eten, sandbuggy rijden of paalkamperen? Wie wil de stilte in Nederland eens écht horen? Wie heeft er interesse in nepbergen of valse kunst? Iedereen die zin heeft om iets leuks te doen in Nederland kan in de verrassende selectie uitjes in 1000 dingen doen in Nederland wel iets van zijn gading vinden.

Actief en avontuurlijk, romantisch of ruig, alleen of met z’n allen, voor jong en oud, van Groningen tot Zeeland en van de Achterhoek tot de Randstad: in de reisbijbel 1000 dingen doen in Nederland komen zowel klassieke toeristische trekpleisters aan bod als ongebruikelijke plaatsen en fenomenen.

1000 dingen doen in Nederland verscheen al eerder, maar is nu geheel herzien. Het boek heeft een verrassend en inspirerend nieuw omslag en kost slechts € 15. De luchtige toon waarmee 1000 dingen doen in Nederland kennis en plezier combineert, zal iedere lezer aanspreken!

1000 dingen doen in Nederland
Jeroen van der Spek
Paperback 320 pagina’s
ISBN 978 90 215 4773 2
Prijs: € 15,00
vanaf maart in de winkel

Plaats een reactie