Binnen het gezin fysiobehandelingen met elkaar delen

Verzekeraar Interpolis maakt het voor mensen mogelijk om binnen het gezin fysiobehandelingen uit te wisselen als ze tekort komen met het aantal behandelingen waarvoor ze individueel zijn verzekerd.

De aanvullende verzekering ‘MeerZeker‘ maakt dat mogelijk. Deze stap past in de visie van de verzekeraar dat mensen zich vooral moeten verzekeren voor zorgkosten.

“Het gebeurt dat één van de volwassenen in een gezin de fysiobehandelingen niet gebruikt en de ander juist tekort komt. Dat lossen we op door ze samen te voegen”, zegt Interpolis-directeur Arné van den Boom. Hij geeft aan dat dit past bij de visie van Interpolis: verzeker alleen wat je zelf niet kunt betalen.

“Vroeger wilde men alles verzekeren, maar mensen begrijpen heel goed dat we dat allemaal niet kunnen blijven betalen. Zo kunnen mensen zich afvragen of ze nog wel een bril moeten verzekeren of dat ze die kosten zelf dragen. Door vooral zorgkosten te verzekeren die je zelf niet kunt betalen, kunnen we de toenemende zorgkosten per gezin terugdringen en meer kwaliteit bieden”, aldus Van den Boom.

Plaats een reactie