Bijeenkomst ooglidcorrecties, botox en fillers in Medisch Centrum Alkmaar

De afdeling plastische chirurgie van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) geeft op dinsdagavond 7 september een informatiebijeenkomst over ooglidcorrectie, botox- en fillersbehandeling. De bijeenkomst wordt gehouden van 19.30 tot 21.00 uur in de Pieter van Foreestzaal van het MCA.

De plastisch chirurgen van het MCA zijn geregistreerd plastisch chirurg en houden zich dagelijks bezig met kleine en grotere chirurgische ingrepen. Behalve de behandeling van aangeboren afwijkingen, brandwonden, handchirurgie en andere aandoeningen, doen zij cosmetische en esthetische ingrepen. Ooglidcorrectie en verwijdering van gezichtsrimpels met botox en fillers zijn voorbeelden hiervan.

De heer K.L.G.M. Stevens – plastisch chirurg in het MCA – geeft tijdens deze bijeenkomst met name toelichting op de ingreep en behandeling zelf. Ook de rol van verzekeringsmaatschappijen en de vergoeding voor de ingrepen komt aan de orde. De afdeling plastische chirurgie biedt een veilige omgeving met goede voor- en nazorg.

Na afloop van de presentatie is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staan thee en koffie klaar.

De toegang is gratis. Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.mca.nl/plastischechirurgie, of via het secretariaat van de afdeling plastische chirurgie. Het telefoonnummer is 072-548 25 58.

Plaats een reactie