Bijeenkomst gezonde voeding en afvalrages

Bij deze bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan de voor- en nadelen van diverse afslankmiddelen, de afvalrages, gezond afvallen en de rol van de diëtist. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die gezond willen afvallen en mensen die geïnteresseerd zijn in voeding. De bijeenkomst wordt gegeven door een diëtist.

Steeds meer mensen zijn te zwaar. Tegenwoordig heeft een groot deel van de Nederlandse bevolking overgewicht. De fabrikanten spelen hier handig op in met een grote reeks aan afslankmiddelen. De verleiding van afslankmiddelen is groot omdat ze snel resultaat garanderen. Maken de fabrikanten waar wat ze beloven? En hoe veilig zijn deze producten? De diëtiste geeft tijdens deze bijeenkomst antwoordt op uw vragen.

Inhoud
Tijdens de bijeenkomst wordt onder andere antwoord gegeven op vragen als:
– Welke soorten afslankmiddelen zijn er?
– In hoeverre helpen afslankmiddelen bij het afvallen?
– Kunnen afslankmiddelen gevaarlijk zijn voor de gezondheid?
– Wat kan een diëtist voor u betekenen?
– Wat is een gezonde voeding?

Datum
Deze bijeenkomst wordt gehouden op maandag 20 juni 2011, van 13.30-15.30 uur bij ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente, Locatie De Parallel, Dahliastraat 1 te Nijverdal.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor 10 juni 2011 via telefoonnummer 0900-0678 (lokaal tarief) van ZorgAccent & Thuiszorg Noord West Twente. Via dit telefoonnummer is tevens aanvullende informatie verkrijgbaar.

Plaats een reactie