BIC EASY maakt perfect scheren betaalbaar

Als er één merk is dat zich altijd heeft ingezet om het dagelijks leven betaalbaar te maken, is het BIC. Sinds de oprichting in 1945 door de familie Bich heeft BIC zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van zogenoemde ‘disposable’ producten. Simpel gezegd: producten die na een lange levensduur niet hergebruikt worden, maar worden vervangen.

BIC heeft zich er altijd voor ingezet om disposable producten betaalbaar te maken met behoud van zeer goede kwaliteit. De BIC Cristal is daar het beste voorbeeld van; de klassieke BIC ballpoint is al ruim 50 jaar in productie en wordt wereldwijd hogelijk gewaardeerd.

Behalve pennen heeft BIC zich ook toegelegd op andere disposable producten, zoals aanstekers en scheerapparaten. En nu komt de Franse fabrikant met BIC Easy, een kleine revolutie op scheergebied. Het grote nieuws schuilt in twee kenmerken: de technologie en de prijs.

Disposable, maar dan goed
Technisch gezien is de BIC Easy een disposable scheerapparaat met alle kenmerken van veel duurdere systemen met verwisselbare mesjes. Ook bij BIC Easy is de scheerkop afneembaar en heeft de kop drie gestapelde mesjes. De BIC Easy is tevens voorzien van een rubberen scheerstrip. Dat maakt scheren plezieriger en veiliger. Een speciale crèmestrip met Aloë vera en vitamine E zorgt voor extra scheercomfort. Een rubberen stripje strekt de huid voor een nog gladder resultaat. De scheerkop is bevestigd aan een extra lange handgreep voor meer controle.

Een prijs even scherp als de mesjes
Dat BIC in staat is een technisch perfect scheersysteem te ontwikkelen, is niet verwonderlijk, met zoveel ervaring. Wat wel opzien mag baren, is de prijs. Voor een set van één handgreep en zes mesjes is de consument slechts € 5,99 kwijt, een fractie van de prijs van vergelijkbare mesjes. De BIC Easy-mesjes worden – in tegenstelling tot wat andere merken doen – niet separaat verkocht, maar uitsluitend in de set met de handgreep.

Nu in Nederland!
BIC Easy past perfect in de lange traditie die BIC heeft als het om het betaalbaar maken van dagelijkse bezigheden gaat. Het is het perfecte product voor de perfecte prijs. BIC Easy is al een enorm succes in België en is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar, om te beginnen bij Kruidvat en Trekpleister.

Plaats een reactie