Beter Eten 2011 voor beter en verantwoord eten

Op zondag 25 september 2011 wordt de consumentenbeurs Beter Eten 2011 georganiseerd in 1931, het congrescentrum van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Beter Eten 2011 is een overdekte beurs voor culinair geïnteresseerden die van beter én verantwoord eten houden.

Beter Eten
De consumentenbeurs staat in het teken van beter eten: beter voor uw gezondheid, beter voor dier en natuur en beter voor de producenten, die een eerlijke prijs krijgen. Naast streekproducten uit Noord-Brabant zijn er ook producten uit andere delen van Nederland en het buitenland. Bij de ruim 100 stands kan de bezoeker kijken, proeven, ruiken en genieten van eerlijke streekproducten. Van kaas tot biologische wijn, van groenten tot paddenstoelen, van vis tot vleeswaren en van brood tot ambachtelijk ijs.

Naast de beursvloer zijn er diverse kookworkshops en demonstraties. Zo laten topkoks zien welke heerlijke gerechten er met streekproducten gemaakt kunnen worden. Daarnaast laten slagers, bakkers en kaasmakers zien hoe zij ambachtelijke producten maken. Ook voor kinderen is er van alles te beleven, van kinderkooklessen tot schmink en speelkussens.

Bezoek Beter Eten 2011
Beter Eten 2011 vindt plaats op zondag 25 september in 1931 Congrescentrum Brabanthallen. De toegangsprijs is € 7,50 per volwassene. Voor 65-plussers en kinderen tussen de 5 en 12 jaar is de toegang € 5,00 per persoon. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen. De Beter Eten consumentenbeurs is geopend van 11.00-18.00 uur.

Beter Eten 2011 wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Noord-Brabant, Gemeente ’s-Hertogenbosch en ZLTO.

Plaats een reactie