Bestuurslid Molenaar vertrekt bij Rijnland Zorggroep

Maria Molenaar treedt in goed overleg met de raad van toezicht per 16 juli aanstaande terug als lid van raad van bestuur van Rijnland Zorggroep. Maria Molenaar maakte sinds 1 december 2007 deel uit van de raad van bestuur en was verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de Rijnland Zorggroep. Sinds 2009 was zij ook verantwoordelijk voor de sector Verpleging en Verzorging. Zij heeft met grote inzet bijgedragen aan de verbetering van de bedrijfsvoering en het financieel versterken van de zorggroep.

De raad van toezicht gaat de ontstane vacature zo spoedig mogelijk invullen. De voorzitter van raad van bestuur, Ron Treffers, neemt tot die tijd met interne ondersteuning de werkzaamheden van Maria Molenaar over. Daarmee is de voortgang van betreffende activiteiten gewaarborgd.

Over Rijnland Zorggroep

Rijnland Zorggroep is de organisatie waartoe Rijnland Ziekenhuis (locaties Alphen aan den Rijn en Leiderdorp), Rijnland Medisch Centrum, verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn en verzorgingshuizen Noorderbrink en Gewoonhuizen behoren.

Plaats een reactie