Bestrijd bladluis op een lieve manier

Bestrijd bladluis op een manier die vriendelijk is voor de natuur. Laat de spuitbus staan en laat lieveheersbeestjes het werk doen. De natuurlijke manier van bladluisbestrijding kunnen particulieren nu ook online bestellen.

Lieveheersbeestje

In de webwinkel van Rood met Zwarte Stippen vind je de natuurlijke vijanden van bladluis en slakken en kun je hen bestrijden op de manier zoals de natuur het bedoeld heeft.

De werking is eenvoudig. Na bestelling van het lieveheersbeestjes of haar larven wordt er een doosje met daarin de bestelling per brievenbuspost bezorgd. Na bezorging wordt het doosje geopend geplaatst in de bladluis haard. De hongerige larven zullen snel uit het doosje kruipen om op zoek te gaan naar voedsel, de bladluis. De plaagbestrijding is gestart en de natuur doet de rest!

Claudia van Bruggen van Rood met Zwarte Stippen is deze webwinkel begonnen na haar eigen vruchteloze zoektocht: “De pruimenbomen in mijn tuin zaten onder de luis, ik wilde ze niet wegspuiten en wist wel dat lieveheersbeestjes bladluizen eten maar ik kon er nergens genoeg vinden om het probleem natuurlijk op te lossen.”

Als antwoord op de vraag ‘Waarom kan ik lieveheersbeestjes niet gewoon bestellen!’ is er nu de webwinkel.

Van trotse balkon bezitters tot landgoedeigenaar kunnen terecht voor producten om tuinplagen op een echt biologisch verantwoorde manier te bestrijden.

Bij Rood met Zwarte Stippen vind je ook de natuurlijke vijand van de naaktslak, spint en witte vlieg en middelen om tuinplagen te voorkomen/voor te zijn. Deze middelen helpen om juist die dieren naar je tuin te lokken die bijdragen aan een biologisch evenwicht, waardoor tuinplagen minder of niet meer zullen voorkomen.

Meer informatie
http://www.roodmetzwartestippen.nl

1 gedachte over “Bestrijd bladluis op een lieve manier”

  1. Mooi initiatief.
    – bijkomend probl.= de uitheemse lvhbeestjes met divers gekleurde stippen, die onze inheemse(=rood met zwarte stippen) verdrijven of zelfs opvreten? =er een opl. voor

    Beantwoorden

Plaats een reactie